Élj jobban
Keress többet
Fizess kevesebbet

Somorjai Éva

Meg kell tapasztalni más üzletekben a rosszat ahhoz,

hogy értékelni tudjuk a jót!

.

Üdvözöllek somorjaieva.hu oldalon. Remélem, hogy tetszik a tartalom és hamarosan a tagjaink között üdvözölhetünk.

Somorjai Éva vagyok, Budapesten élek a családommal, a szakmámban könyvelőként adótanácsadóként dolgozom. Emellett régi vágyam volt, hogy a jelenlegi munkám mellett egy sikeres online network vállalkozás felépítsek.

A legelső és legfontosabb dolog, amit mindig szem előtt tartottam, hogy több lábon kell állni még akkor is, ha látszólag éppen nagyon jól mennek a dolgok. Ez ugyanis bármelyik percben megváltozhat. Ha több lábon állsz, akkor valamiből mindig jönni fog a pénz.

Tagja voltam már több  hálózatnak, és bizony nekem is volt olyanom, hogy nem a megfelelő üzletekbe léptem be. Tele volt már a hócípőm az olyan cégekkel,  ahol mindig  akadályokat görgettek az ember elé. Ez a kötelező vásárlás vagy havidíj, mindegy minek nevezzük, ez elkeserítő. Te is voltál már olyan üzletekben, ahol volt kötelező vásárlás? Gondolom igen, mert a legtöbb network marketing cégnél ez van.

Nincs kötelező vásárlás, havidíj

Ezért én nagyon megbecsülök minden olyan embert, aki bármilyen üzleti ajánlattal a mai világban dolgozik,

mert minden ajánlatnak megvannak a maga értékei. De én hiszem és gondolom, hogy ez az üzleti lehetőség egy páratlan, egyedülálló és különleges ajánlat. Amikor ide bekapcsolódtam, akkor még egy másik üzletben voltam, amit szintén nagyszerűnek tartottam, de otthagytam ennek az üzletnek a kedvéért.

Nekem fontos volt a belépéskor, hogy annak ellenére, hogy a webáruházban közel 500 ezer termék van, nincs havidíj, nincs kötelező vásárlás. 

Amikor meghallottam ezt az ajánlatot, erre a koncepcióra léptem be.

Miért?
Mert nem terhelik ezt az üzletet olyan fékek, amik más hálózatban terhelődnek.  A legnagyobb nehézséget a hálózatépítésben az okozza, amikor a cégek nagyon sokszok túlzó havi kötelező vásárlást, vagy havidíjat írnak elő. Ez a kötelező vásárlás, vagy havidíj ez elkeserítő más hálózatokban. Ezzel én is óriásit szívtam régebben.

Más termékalapú üzletekkel, ahol termékeket kell értékesíteni, nemcsak azért nagyon nehéz dolgozni mert van kötelező havi vásárlás, hanem mert drága, és eladási képesség kell, hogy te azt elad. Hány ember képes erre? Kb 5 %.

Egy átlagember nagyon nehezen tud meghívni bárkit egy olyan üzletbe, ahol valamilyen réspiaci termék van, ami ráadásul drága is. Pláne nem akkor, ha ennek valamilyen alternatívája kapható a boltokban, gyógyszertárakban és ráadásul olcsóbban.
Pl. egy aloe vera, egy omega3, egy táplálékkiegészítő, vitamin, fogyókúrás termékek kaphatók a boltokban, olcsóbban.

Mondhatod nekik, hogy az, amit te árulsz az biztos, hogy nem olyan, biztos, hogy jobb. Igen, ez általában igaz. De akkor is, ezzel az üzlettel nagyon nehéz dolgozni, mert ezt neked el kell adni, márpedig az emberek 95 %-a nem tud eladni, és a másik oldal sem szereti, ha eladnak neki.

Tudod miért?
Mert anélkül az mlm termék nélkül is nagyon jól elvolt.
Ha most körülnézel a háztartásodban, milyen termékekből van több? MLM termékekből, vagy hétköznapi termékekből. Nyilván a hétköznapi termékekből.

Ez az üzlet viszont olyan hagyományos, hétköznapi termékekre épít, amit nem kell adni mégis amit hétről-hétre megvesszük, mert elfogy. Miért kéne neked eladnom a rizst, a tésztát, olajat, csokit, lisztet, mosógatószert… stb, azt amúgy is megveszed a boltban, vagy ha rám hallgatsz és üzletileg gondolkodsz

akkor innentől kezdve inkább megveszed a saját webáruházadban, ahol gyakorlatilag minden van. Nehogy már a multikat gazdagítsd.

Szerinted, ha ilyen termékekre épül egy üzlet, amit egyébként is megvesznek az emberek, nem rábeszélésére, nem tukmálásra, hanem önként és maguktól, ebből lehet karriert építeni? Én azt válaszoltam, hogy igen, és beléptem.

Miért kéne még rám hallgatnod?

Azért mert ennek az üzletnek az ösztönző és különösen motiváló rendszere, valamint három világméretű üzletága, biztos hogy számodra is tartogat olyan előnyöket, amelyeket nem szabad kihagynod.

Céges telefon flotta ajánlat. Elképesztő, de ha te Freedom tag vagy, akkor havi 5490,- Ft-ért korlátlan lebeszélhetőséget, és havi 5 GB netet kapsz a flottában.

Olcsóbban tankolhatsz folyamatosan. Amennyiben van autód, akkor olcsóbban tankolhatsz  Magyarország egyik legnagyobb üzemanyagkút hálózatánál minőségi üzemanyagot.

Kihasználhatod a szabályoknak megfelelően a Prioryty Store programunkat, ahol megkeresheted az első milliódat, vagy ha tovább mész az úton akkor az 5500 eurót, 20 000 eurót, vagy a 10 Royalty share-t.

Munkád elismeréseként részt vehetsz a cég által finanszírozott, exklusíve luxus utazásain, a világ legszebb tájaira.

És olyan vezető szponzorral, aki ennek az üzletnek az  első gyémánt rangú vezetője.

Összefoglalva
Egy olyan üzletbe készülsz belépni ami az E-kereskedelemre épül.
Az E-kereskedelemnek egyértelműen jövője van. Ez az az iparág, ami minden csúcsot megdöntött a járvány alatt, és azóta is töretlenül fejlődik.
Ez az az üzlet, ahol nincs kötelező vásárlás vagy havidíj, nincs pontérték törlés.
Ez az az üzlet, ahol minden befizetett eurót  levásárolhatsz a saját  webáruházadban az árrés erejéig.

Most már tényleg itt a vége, de HADD ADJAK NEKED EGY SZEMPONTOT A DÖNTÉSHEZ…

A kérdésem az, hogyha esetleg elmennél a lehetőség mellett amit ezen a weboldalon mutattam, akkor milyen más stratégiád van arra, hogy a jelenlegi kereseteden felül, 3-6 hónapon belül,  pluszban, 1 millió forintot meg tudjál keresni?

Szóval ha tudsz ennél jobbat, akkor nyilván elengedünk, de ha nem, akkor nincs min gondolkodni.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz, ha szeretnél a mókuskerékből kilépni, szeretnél megújulni, egy második lábat felépíteni, több pénzt keresni, és mindezek mellé szeretnél egy új autót is, akkor szeretettel várlak a csapatomba. 

Nincs más hátra keress meg, írjál rám, hívjál fel és én bevezetlek ebbe a világba.

Lépj velem kapcsolatba, ismerd meg különleges programunkat!

Autóra, pénzre, jobb életre mindig szükség van. Ezt biztosítja neked
ez az üzlet.

Somorjai Éva
Tel: 06-70-327-0575