DROPSHIPPER LESZEK

Keress pénzt saját webáruházzal, vagy akár egy egész webáruház lánccal!

Legyen saját egyedi webáruházad egyből
15 000 vevővel!

Jutalék kifizetés hetente!

Saját Webáruház, Somorjaieva.hu, Dropshipper Leszek, Freedomxpress

Mindig is gondolkodtál azon, hogy legyen saját webáruházad?

De nincsenek hozzá millióid?

Esetleg hallottál már nemzetközi dropshipping sikertörténeteket?

Ha eddig nem fogtál még bele, most eljött a te időd!

Legyen saját Dropshipper webáruházad

egyedi arculattal,
saját domain névvel,
saját logóval,
520 ezer termékkel feltöltve

és bárki, bármilyen árut vásárol a webáruházadból,
te pénzt kapsz utánna
. Ez a lényeg!

"Az emberek 90%-nak a webáruház az a forma, ami a legkönnyebben hozza a
legjövedelmezőbb eredményeket." (Somorjai Éva)

Közösségi Webáruház, Csomagok, Zamnia, Somorjaieva., Freedomxpress

Tudtad, hogy úgy is üzemeltethetsz egy webáruházat, hogy nincs is saját árukészleted, és minden teendőt elvégeznek helyetted.

Adunk neked egy komplex webáruházat, tele termékkel feltöltve, kulcsra készen, egyedi azonosítóval, havi költségek, vásárlási kötelezettségek, bonyolult háttér feladatok nélkül, az egész Európai Unióba kiszállítással.

A webáruházban már 520.000 termék van feltöltve, folyamatosan bővül,  akár azonnal kezdhetsz.

A közösségi webáruháznak az a lényege, hogy visszaoszt a haszonból. Ez a fontos. Míg az Emag, az Amazon, Ebay, Aliexpress, Wish, hiába rendelsz ott jó árukat, jó áron, a hasznából nem fogsz részesedni.

Jutalék kifizetés hetente

Minden olyan árunak ami a te azonosítódra dedikált webáruházból értékesitésre kerül, annak az árrésének a 25 %-a a tiédA webáruház kiszállit, számláz, könyvel, nyilvántart, kezeli a garanciákat, ügyfélszolgálatot tart fent helyetted.

Minden árut a webáruház ad, 520 ezer árucikk van feltöltve pillanatnyilag. Ez az 520 ezer termék gyakorlatilag mindent lefed, amire neked a hétköznapi életben szükséged lehet.

Kiszállítás EU 28 országába, ezzel pedig órásit nő a te potenciális piacod. Neked nem feltétlen kell a magya  piacra szoritkoznod.

Hogyan legyen online webáruházad, somorjaieva.hu
Dolgozhatsz önállóan, otthonról

Azonnal kezdhetsz

Dolgozhatsz önállóan otthonról, kötetlen munkaidőben, ismerősök zaklatása vagy termékeladás nélkül tehetsz szert extra bevételre.

Egyszeri költsége van, ezt szeretném hangsúlyozni!  És nincs olyan, hogy havidíj, nincs fenntartási költség, és nincs vásárlási kötelezettség sem.

Nem kötelező a hálózat építés. Bármennyit kereshetsz. Amerikában ebből rengeteg ember él, és nem is akármilyen színvonalon. 

Ha majd végig nézed a webáruház oldalt, akkor láthatod, hogy teljesen átlagos dolgok, az élelmiszerektől kezdve, vegyiáruk, kozmetikumok, divat, műszaki cikkek, sportcuccok, játékok, könyvek.

Tipikusan olyan dolgok, amik a te bevásárló listádon is rajta vannak.
Már ez önmagában is zseniális. Maga a dropshipping rendszer is.

DE MIÉRT MARADNÁL CSAK AZ ÁRUK REKLÁMOZÁSÁNÁL

Mi volna ha dropshipping webáruház láncot építenél?

Dropshipper Leszek, Somorjaieva, Freedomxpress, Webáruház, Online
Dropshipper leszek

Részesedni emberek tömegeinek hétköznapi vásárlásaiból passzívan életünk végéig?

Igen ez valóban komoly üzleti lehetőség!

dropshipper leszek, legyen saját webáruházad, somorjaieva.hu

Ha neked sokkal nagyobb ambícióid vannak annál,

hogy egyedül, a saját webáruházadból árukat reklámozzál,

akkor használd a network marketing erejét

építs fel egy dropshipping webáruház láncot!

"Ha biztonságban akarod magadat és családodat tudni,
szerintem baromira jó ötlet egy olyan dologgal foglalkozni,
ahol a világ költi a pénzét." (Somorjai Éva)

Miért maradnál csak az áruk eladásánál, mi volna ha egy webáruház láncot építenél?

Aki tehozzád bekapcsolódik ugyanezzel tudod idehívni, mi volna ha lenne egy saját webáruházad, mi volna ha abból termékeket itt-ott megosztanál, mi volna ha ebből csinálnál hasznot, és ha szólsz a barátaidnak akkor te is építhetsz ugyanolyan jogokkal egy webáruház láncot. 

Na ez nagy ötlet. Nem akarunk speciális termékeket, nem akarunk répiacot kiszolgálni, amit már mondtam a webáruházban már 500 ezer termék van feltöltve.

Igen ez nagyon vonzó, ehhez nem kell megváltoztatni a vásárlási szokásokat, az emberek önként rendelnek és azt amit akarnak. Az emberek nem szeretik, ha el akarnak adni nekik valamit, az emberek szabad döntés alapján szeretnek vásárolni.

Mi nem akarjuk, hogy olyan termékeket vásárolj meg, amire eddig sem volt szükséged!

A cég olyan hagyományos termékekre épít, amit nem kell adni mégis amit hétről-hétre megvesszük, mert elfogy.


Miért kéne neked eladnom a rizst, a tésztát, olajat, csokit, lisztet, mosógatószert… stb, azt amúgy is megveszed a boltban, vagy ha rám hallgatsz és üzletileg gondolkodsz akkor innentől kezdve 
inkább megveszed a saját webáruházadban, ahol gyakorlatilag minden van. 

Szerinted?

Szerinted, ha ilyen termékekre épül egy üzlet, amit egyébként is megvesznek az emberek, nem rábeszélésére, nem tukmálásra, hanem önként és maguktól, ebből lehet karriert építeni?

Én azt válaszoltam, hogy igen.

Hogy e-kereskedelem, hogy nincs havidij, széleskörű termékválaszték, ugyanazok a hétköznapi termékek ami a boltban kapható  amit amúgy is megveszünk a boltban, hogy ez olyan embereknek is sikerülni fog, akik más hálózatokban nem sikeresek. Erre a koncepcióra léptem be a rendszerbe

Miért? Mert ezt az üzletet nem terhelik olyan fékek, mint a kötelező vásárlás, a havidíj, a pontnullázódás, és itt nem réspiaci mlm termékek vannak, amik nélkül eddig is nagyon jól elvoltál. 

Van egy nagy igazság. Biztosan hallottad már te is.

Akié a bolt azé a haszon.

Az Emag, az Amazon, az Aliexpress, Ebay kőgazdag cégek, de a haszon a tulajdonosoké, akik ezt üzemeltetik. De most te is kiveheted a részed a e-kereskedelem forgalmából. A közösségi webáruházzal tudunk neked egy kaput egy hidat mutatni, hogy te hogyan kerülhetsz át a vásárlói oldalról az értekesítő oldalra.

Mit gondolsz hol van több pénz, hol keresnek pénzt? Nyilván az értékesítő oldalon.

És most te egy ilyen boltot meg tudsz szerezni.

Érdekel?

HAMAROSAN elérhető a piactér szolgáltatás

Ahol nem csupán azt kapod, hogy lesz egy saját webáruházad 520.000 termékkel feltöltve, hanem választhatsz hozzá saját logót, saját domain nevet, saját színvilágot. Megteheted azt is, ha van saját terméked, azt feltölteted a saját oldaladra… kiemelheted…akcókat csinálhatsz stb. Milyen jó dolog, hogy nemcsak a saját termékeiddel tudsz pénzt keresni, hanem azzal az 520.000 termékkel is amit a cég ad. 

Sőt, ha nem lenne elég, hogy a saját terméked is megjelenik az 520.000 termék mellett, hanem ez még vissza is szinkronizál a központi zamnia webáruházba.

Ez azt jelenti, hogy a te terméked megjelenik a több 15 ezer webáruházban is, mint elérhető termék és szolgáltatás. Ezzel egyből kapsz 15 000 minősített vevőt.

Akár cégeket is hozhatsz be termékekkel, melyek forgalma után folyamatos, passzív, jelentős bevételed lehet.

Tehát rajtad keresztül is jöhetnek be cégek, vállalkozók, és az ő forgalmuk után személyesen tudsz részesedni akár életed végéig, vagy amíg az az webáruház működik, amit ő működtet külön.

EZ TUDOD, HOGY MICSODA PASSZÍV JÖVEDELEM. Ez olyan passzív jövedelem, amit mindig is ígért az mlm, csak nem mindig valósult meg.

Ráadásul akár sok ezer nemzetközi webáruházból is.

Legyél te is a dropshipping partnerprogram tagja

Légy te is az online vásárlás iparágának nyertese azzal, hogy egy termékekkel is feltöltött, saját dizájnú webáruház tulajdonosává válsz! Igény szerint saját termékeid, vagy további beszállítóid termékei is felkerülhetnek az oldaladra.

Írj nekem az alábbi űrlap kitöltésének segítségével és segítek

Lépj velem kapcsolatba, ismerd meg különleges programunkat!

Autóra, pénzre, jobb életre mindig szükség van.
ez az üzlet.

Somorjai Éva
Tel: 06-70-327-0575