Hogyan tudod megkeresni az
első 1 MILLIÓDAT
az e-kereskedelemből?

Ráadásul úgy, hogy azt a pénzt amit erre költöttél az
LE TUDOD VÁSÁROLNI
a saját webáruházadban!

Mennyi pénz kell valakinek, hogy meg tudja oldani az anyagi problémáját?

Lehet, hogy valakinél pár százezer, vagy akár másnak több millió forintra is szüksége van. Ez nyilván nagyon egyedi.

De az biztos, ha most belátható időn belül ott lenne az asztalán 1 millió forint, én azt gondolom, hogy 1-2 problémát meg tudna belőle oldani.

Nézzük meg Klaudiát, akiről az előző oldalon írtam. Klaudia egyedülálló édesanya, egyedül neveli a gyermekeit, és szeretne nekik mindent megadni,  jobb életkörülményeket, új ruhákat, játékokat, ami most elérhetetlen az árak miatt. 

És aki azt mondta, hogy
“Ne forduljon elő még egyszer velem az, hogy mikor a kisfiam kért valamit akkor azt kelljen neki mondanom, Kisfiam, ez drága, nem tudom megvenni. Ma is fülembe cseng az akkor 6 éves gyermekem szava, ahogyan könnyes szemekkel felnézett rám és azt kérdezte: Anya! Mikor lesz neked “drága” pénzed?”

 

De nem  kell messzire menni, gondolom neked is,  de nekem biztos, hogy nagyon jól jönne most, ha 1-2 hónapon belül, azt az egy millió forintot meg tudnám keresni. De biztos vagyok abban is,  hogy nagyon-nagyon sok embert érdekelne, hogyan tudna 1 millió -Ft-ot belátható időn belül megkeresni.

De nyilván az is érdekelné, hogy hogyan tudna hosszú távon pénzt keresni.

Ha ez téged is érdekel, akkor ez most neked szól.

Én tudok neked mutatni egy olyan üzleti modellt a FreedomXpress üzletben, ahol belátható időn belül meg tudod keresni PLUSZBAN ezt a 2500 eurót, ami a jutalékokkal, egyéb bónuszokkal együtt kb. 1 millió Ft.

Kíváncsi vagy rá?

Nézzük, hogy hogyan?

Ebben az üzletben az alapkoncepció a következő:
Fx egy e-kereskedelmi vállalkozás. Nem azt vállalta, hogy előállít néhány terméket, és azt a rendszeren belül forgalmazza, hanem azt mondta, hogy csináljunk egy webáruházat.

Olyan webáruházat, ami teljesen hétköznapi termékekkel van feltöltve, olyan termékekkel, amik a te bevásárló listádon hétről hétre rajta vannak. Élelmiszerek, vegyiáruk, könyvek, műszaki cikkek, kozmetikumok… stb. Jelen pillanatban 520.000 termékkel van feltöltve ez a webáruház. E köré építsünk ki egy üzleti lehetőséget. Ez az alapkoncepció.

De nemcsak ez az alapkoncepciója zseniális, hanem abban zseniális, hogy lehet rövid távon, lehet közép távon és hosszú távon is pénzt keresni.  Na azért azt gondolom, hogy ez nem mindegy.

Van egy program a cégen belül, ez a fantasztikus Royalty nevű program. Royalty az az, amikor te részesedni tudsz majd a piacteres webáruházak forgalmából.

De értelemszerűen ebben a programban nemcsak Royalty-hoz lehet jutni, hanem pénzt is lehet vele keresni. És most maradjunk a pénznél.

Ez a program nemcsak azért is remek, mert a program végén részesedni tudsz a piacteres webáruházak forgalmából, hanem azért is mert már menet közben is pénzt tudsz keresni.

Belátható időn belül meg tudod keresni a 2500 eurót, ami a többi jutalékkal együtt elérheti az 1 MFt-ot,
  ha tovább mész akkor már komolyabb pénzt az 5500 eurót,
vagy a program végén megkapod a 20000 eurót, vagy választhatod a 20000 euró helyett a 10 db Royalty-t is. Csak rajtad áll, hogy mennyit fogsz keresni.

 

Közben egy halom kedvezményt is igénybe tudsz venni, amiért már önmagában is megéri tagnak lenni. Olcsóbban telefonálhatsz.. Olcsóbban tankolhatsz .. stb.

Mindezt úgy, hogy
nincs kötelező vásárlás,
nincs havidíj,
nincs semmi olyan dolog, ami az egészet lassítaná.

Sok minden van még, amit még menet közben tudsz csinálni.

Lehetőséged van dropshipperként 0-24-ig pénzt keresni

1. Van lehetőséged arra, hogy un. Dropshipper tevékenységet végezz.

2. Vagy szervezheted a vállalkozó piacteret is.

3. De mi van akkor ha te vállalkozó vagy, és szeretnél egy saját piacteres webáruházat, aminek az a különlegessége, hogy kapsz hozzá rögtön 15000 vevőt. Nézd meg ezt a prezentációt.

Kattints a linkekre és meg tudsz hallgatni mindegyik lehetőségről 1-1 rövid prezentációkat.

Ezen az oldalon a pénzkeresetnek csak az egyik módját, a GYORSABB módját emeltem ki.

Azt hogy hogyan tudod a Royalty programmal belátható időn belül
♦ az 1 millió Ft-ot megkeresni,
♦ vagy a 2 millió Ft-ot,
♦ vagy a program végén a 7 millió Ft-ot.

És meg is mondom, hogy miért?

Azért mert amikor januárban felírok ezernyi célt, tulajdonságot amelyeket el akarok érni, vagy amelyekkel rendelkezni szeretnék, egyre inkább összezavarodtam a sok-sok felírt dolgok tengerében. Aztán rájöttem, hogy elég egy dolog is. Ez pedig a pénz.

A PÉNZ!

És akkor
lesz szabadság
lesz utazgatás
lesz egészséges életmód
lesz hobbi
lesz laza élet
lesz új ház
lesz új kocsi
lesz több tisztelet
lesznek sikeresebb gyerekek
és lesz majdnem minden más is.

Ha te is szeretnél magadnak egy saját webáruházat, ebből pénzt keresni, kedvezményeket kihasználni, akkor keress meg feltétlenül, segítek neked.

Ha emailben akarsz érdeklődni,  ide írj:

info@somorjaieva.hu

Üdv

Somorjai Éva

Lépj velem kapcsolatba, ismerd meg különleges programunkat!

Somorjai Éva

Autóra, pénzre, jobb életre mindig szükség van. Ezt biztosítja neked
ez az üzlet.

Somorjai Éva
Tel: 06-70-327-0575