Élj jobban
Keress többet
Fizess kevesebbet

Elmúltál 4️⃣0️⃣ és azt hiszed, hogy
nőként, ?? már nincs lehetőséged, hogy kiteljesedj, hogy megvalósítsd önmagad,
hogy karriert építs❓

Hogy olyan dolgokat tegyél meg, amiről csak álmodozol?

Mondván, mihez kezdhetek én már ebben a korban?

Hogyan keress 1 millió forintot az onlne kereskedelemből

Nem egyszerű nőként, feleségként, családanyaként minden területen helytállni.

Annyira, de annyira tudom, hogy mit érzel, mert nekem 1 évvel ezelőtt pontosan ilyen gondolatok jártak a fejemben. Aggasztott a korom, hát nem vagyok már egy mai csirke. Mihez is tudnék kezdeni? A gondolatok csak úgy kavarogtak bennem.

Kell lennie valaminek, egy olyan lehetőségnek, ami engem felráz, ami motivál, amivel tudok segíteni a hasonlóan gondolkodó nő társaimnak.

Amit tisztán  láttam, hogy az internet, a közösségi média erejét nem szabad figyelmen kívül  hagyni. Olyan lehetőségre vágytam, ami erre épül, és nem a megszokott technikák alkalmazásával bővíthető.

Kitaláltad ugye? Naná, hogy megtaláltam.
Közel fél éve én is úgy döntöttem, hogy kihasználom ezt a felfelé ívelő trendet, és az e-kereskedelemben kezdek el dolgozni.

Kíváncsi vagy rá, mi az, ami megoldást jelentett?


Igen, kíváncsi vagyok!

“Ha biztonságban akarod magadat és családodat tudni,
szerintem baromira jó ötlet egy olyan dologgal foglalkozni,
ahol a világ költi a pénzét.” (Somorjai Éva)

e-kereskedelem, somorjaieva.hu,

Bizonyára egyetértesz velem, ha szeretnénk egy biztos jövőt magunknak

akkor olyan helyen kell tevékenykednünk, ahol az emberek elköltik a pénzüket. 

Ez pedig az E-KERESKEDELEM.
Ez az a piac, ami éppen felrobban a népszerűségtől, és  évről évre rekordokat döntöget. 

Az lehet látni, hogy ebben az iparágban van pénz. Itt költik az emberek a pénzüket. A nagy kérdés, hogy te ebből tudsz-e pénzt keresni?

Szerinted, ha e-kereskedelemre épül egy üzlet, webáruházakra,  na és persze olyan hétköznapi termékekre, amit egyébként is megvesznek, nem rábeszélésre, nem tukmálásra, hanem önkét, akkor jó ötlet ebbe az iparágba bekerülni, ezzel az üzlettel foglalkozni?

Szerintem igen! Egyetértesz?


Igen, egyetértek!

Nem véletlen

Nem véletlen, hogy az Alibaba Kína második legnagyobb e-kereskedelmi platformja,  a szinglik napján (11.11)  75 milliárd dollár forgalmat csinált, ami  a magyar GDP mintegy felének felel meg. EGY NAP ALATT! (Forrás: hvg.hu)

Nem véletlen az sem, hogy Jeff Bezos, az Amazon webáruház milliárdos vezérigazgatója rekordot döntött azzal, hogy egy nap alatt 13 milliárd dollárt zsebelt be ebből az iparágból.  

Nem az az ajánlat, hogy te ezt fogod elérni, hogy ennyit fogsz keresni. De arra az oldalra állhatsz be, ahol Jeff Bezos is áll. És én azt gondolom, hogy ez egy jó oldal.

Mit szólnál hozzá, ha meg tudnám neked mutatni, hogyan tudod te is kivenni a részed az e-kereskedelem hihetetlen forgalmából? Kíváncsi vagy rá?


Naná, hogy IGEN!


Webáruház, Csomagok, Somorjaieva, Passzivjövedelem, Online Bevétel

Ne csak költsél, hanem keressél is!

HOGYAN LEGYÉL SIKERES DROPSHIPPER!

Ahhoz, hogy valaki az e-kereskedelemben részt tudjon venni, nagyon-nagyon jó ötlet, ha kap egy webáruházat tele termékkel feltöltve, egyedi arculattal, saját domainnel, logóval, egyedi színvilággal.

Mindezt úgy, hogy ezt nem neked kell megcsinálni,  karbantartani, árukészletettel feltölteni, számlázni, kiszállítatni, ügyfélszolgálatot fenntartani, ganciákat kezelni stb.

Legyen neked is saját egyedi webáruházad 520.000 termékkel feltöltve és ebből keress pénzt!

Nincs havidíj,  nincs kötelező vásárlás. Egyszeri költségért cserébe gyakorlatilag megkapsz mindent, még a jövőbeni fejlesztéseket is.


Tovább…


Dropshipper

Jutalék kifizetés hetente

Minden olyan árunak ami a te azonosítódra dedikált webáruházból értékesitésre kerül, annak az árrésének a 25 %-a a tiéd.  A webáruház kiszállit, számláz, könyvel, nyilvántart, kezeli a garanciákat, ügyfélszolgálatot tart fent helyetted.

Minden árut a webáruház ad, 520 ezer termék van, ami gyakorlatilag mindent lefed, amire neked a hétköznapi életben szükséged lehet.

Kiszállítás EU országaiba, ezzel pedig órásit nő a te potenciális piacod. Neked nem feltétlen kell a magyar piacra szoritkoznod.

Legyél vállalkozó, vagy magánember az online kereskedelembe történő becsatlakozással most többszörösen nyerhetsz, ráadásul most több féle akció is segíti az indulásodat.


Tovább…

De mi lenne ha nem
egy webáruházat…

Hanem inkább egy egész
DROPSHIPPING WEBÁRUHÁZ LÁNCOT

építenél fel?

És akkor nem 1 webáruházból, hanem 10, 20, 100 vagy akár több ezer dropshipper webáruházak forgalmából kereshetsz pénzt.

Na ez igen, ez valóban komoly üzleti lehetőség!


dropshipper leszek, legyen saját webáruházad, somorjaieva.hu

Ha neked sokkal nagyobb ambícióid vannak annál,

hogy egyedül, a saját webáruházadból árukat reklámozzál,

akkor használd a network marketing erejét

építs fel egy dropshipping webáruház láncot!

és akkor nem 1 webáruházból, hanem 10, 20, 100 vagy akár több ezer webáruházból forgalmából kereshetsz pénzt.

Aki tehozzád bekapcsolódik ugyanezzel tudod idehívni, mi volna ha lenne egy saját egyedi webáruházad, mi volna ha abból termékeket itt-ott megosztanál, mi volna ha ebből csinálnál hasznot, és ha szólsz a barátaidnak akkor te is építhetsz ugyanolyan jogokkal egy webáruház láncot.


Igen, ez valóban komoly lehetőség!
Nézzük mi van még!

Élj jobban, keress többet, fizess kevesebbet!

(Somorjai Éva)

De más része is van az üzletnek.


olcsóbban telefonálhatsz
Telefonálj olcsóbban!

MIÉRT fizetsz 40-80 ezer Ft-tal többet évente a korlátlan mobiltelefon szolgáltatásért??

Telefonálj olcsóbban!
Elképesztő, de ha csatlakozol hozzánk, akkor Freedom tagként havi 5490,- Ft-ért korlátlan lebeszélhetőséget, és havi 5 GB netet kapsz a flottában.


Milyen kedvezmény van még?


Tankolj olcsóbban!

Tankolj olcsóbban!

MIÉRT tankolsz literenként 6- 10 Ft-tal többért?Amennyiben van autód, olcsóbban tankolhatsz minőségi üzemanyagot Magyarország egyik legnagyobb üzemanyagkút hálózatánál.


Foglaljuk össze a lényeget

Lassan elérkezünk a végéhez, vegyél egy nagy levegőt, és foglaljuk össze a lényeget…

Van egy iparág, ami éppen felrobban a népszerűségtől, ez pedig az e-kereskedelem. És te  ezen a piacon tevékenykedhetsz!

Először is kapsz egy kulcsrakész webáruházat, több mint félmillió termékkel feltöltve, ami gyakorlatilag mindent lefed, amire neked a hétköznapi életben szükséged lehet. Hasonlattal élve: nemcsak egy üres hűtőszekrényt kapsz, hanem egy árukkal megtöltött hűtőszekrényt.

Ezzel különböző tevékenységeket végezhetsz.

1. Például Dropshipperkedhetsz. Dropshipping tevékenység egy nagyon népszerű dolog,  amivel önállóan is tudsz pénzt keresni, hálózatépítés nélkül! Itt konkrétan a webáruház termékeit árulod. Ezért jutalékok kapsz.

2. De létrehozhatsz egy Dropshipping hálózatot, egy webáruház láncot, és akkor nem 1 webáruházból, hanem 10, 20, 100 vagy akár több ezer webáruházból forgalmából kereshetsz pénzt.

3. Menet közben pedig mindenféle kedvezményeket is igénybe tudsz venni. Pl olcsóbban tankolhatsz, olcsóbban telefonálhatsz  stb.


Somorjai Éva

Most már tényleg itt a vége, de HADD ADJAK NEKED EGY SZEMPONTOT A DÖNTÉSHEZ…

A kérdésem az, hogyha esetleg elmennél a lehetőség mellett amit ezen a weboldalon mutattam, akkor milyen más stratégiád van arra, hogy a jelenlegi kereseteden felül, 3-6 hónapon belül, pluszban, 1 millió forintot meg tudjál keresni?

Szóval ha tudsz ennél jobbat, akkor nyilván elengedünk, de ha nem, akkor nincs min gondolkodni.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz, ha szeretnél a mókuskerékből kilépni, szeretnél megújulni, egy második lábat felépíteni, több pénzt keresni, és mindezek mellé szeretnél egy új autót is, akkor szeretettel várlak a csapatomba.

Nincs más hátra keress meg, írjál rám, hívjál fel és én bevezetlek ebbe a világba.

Ha emailben érdeklődnél ide írj

info@somorjaieva.hu

Lépj velem kapcsolatba, ismerd meg különleges programunkat!

Bnw Program, Somorjaieva, Webáruház, Passziv Jövedelem

Autóra, pénzre, jobb életre mindig szükség van.
Ezt biztosítja neked

ez az üzlet.

Somorjai Éva
Tel: 06-70-327-0575

Email

www.somorjaieva.hu

Adatvédelmi nyilatkozat